Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
7 °C 58%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

To Conde Nast Traveller εκθειάζει τα ελληνικά νησιά – Ποια προτείνει για το 2026
Ημερομηνία: Σήμερα 16/1/2026, 06:16 - Εμφανίσεις: 21



Η Ελλάδα έχει πολλά νησιά «και θα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξετε», λέει στους αναγνώστες του το Conde Nast Traveller, παγκόσμιας εμβέλειας site με εξειδίκευση τα ταξίδια.

Στον κατάλογο με τα ελληνικά νησιά που προτείνει στους επισκέπτες για το 2026, σημειώνει την ποικιλία και το ενδιαφέρον που παρουσιάζουν.

Και καθώς ο τουρισμός είναι σημαντικό κομμάτι της ελληνικής οικονομίας, έχει ενδιαφέρον πώς τα βλέπει.

«Το καθένα είναι διαφορετικό από το επόμενο.

Κάποια είναι μικρά και απροσδιόριστα, άλλα είναι μεγάλα και διαφέρουν από πόλη σε πόλη, από ακτογραμμή σε ακτογραμμή, προσφέροντας κάτι διαφορετικό -είτε πρόκειται για φαγητό, πολιτισμό ή ιστορία- ανεξάρτητα από το πόσες φορές επιστρέφετε.

Δίπλα στον ήλιο, τη θάλασσα και την άμμο, αυτή η ποικιλία είναι που κάνει τα ελληνικά νησιά τόσο ελκυστικά για κάθε είδους παραθεριστή: είτε αναζητάτε χαλαρές μέρες στον ήλιο, είτε εβδομάδες γεμάτες δράση για πεζοπορία στα βουνά, κρατήσεις τραπεζιών σε δημοφιλή μέρη, χρόνο για εξερεύνηση σε παραδοσιακά χωριά (και τις ταβέρνες τους), είτε μια ευκαιρία να ξεφύγετε από όλα, υπάρχει ένα ελληνικό νησί που σας ταιριάζει».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Κυρίαρχη η Πάρος Οι συντάκτες του περιοδικού ξεχωρίζουν την Πάρο ως «ομορφότερη», καθώς στα πρώτα νησιά της λίστας ξεχωρίζουν κυκλαδονήσια.

Γράφουν: «Κάποτε (όχι πριν από πολλά χρόνια) η Πάρος ήταν το νησί που προτιμούσαν οι Έλληνες, αλλά ήταν σχετικά άγνωστη στους διεθνείς επισκέπτες.

Ενώ κάποιοι θα μπορούσε να την διαφημίζουν ακόμα ως ένα “ανερχόμενο ελληνικό νησί”, θα την κατέτασσα σίγουρα στην κατηγορία “γνωστό και δημοφιλές”, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο όμορφη».document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Ακολουθεί η Σίφνος.

Και την προτείνει για το καλό φαγητό.

Το Conde Nast Traveller θυμίζει την παράδοση που ξεκινάει από τον Νικόλαο Τσελεμεντέ: «Γεννημένος στη Σίφνο, έγραψε το πρώτο αξιοσημείωτο ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
ARTICLES
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
· There is a huge difference between someone who loves you and someone who loves the way you make them feel
· What to know about milk
· The borderline narcissistic person
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
7 °C 58%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies